Syncerus Seamus, alias Ted

Ted er en liten svart/hvit engelsk springer spaniel. Han har meget kjente foreldre og hans søsken gjør det bra i England. De troner høyt på resultatlistene.

Ted kom til oss 10 måneder gammel og han passer godt inn i flokken. I første omgang sjekket jeg ut hvordan han fungerte i norske miljøer og byer, trikker, kjellere etc er helt greit. Parallelt ble det søkstrening, både inne og ute. 

Ted har flotte hofter og albuer, og øynene er uten anmerkninger.

Ted har modnet siden han kom hit og han har fått mer masse, både i kropp og hode.

Han viser talent på spor og søker spor både i skogen og på hardt underlag. Han er en meget vennlig hund og han er sosial.

Han er også ivrig på både kong og ball og liker å kampe.

Ted sin hovedkarriere er jakt. Han har jobbet veldig godt på flere prøver, men marginene har ikke vært på hans side. Hans beste plasering er en 2. premie i åpen klasse.

Ted er far til fire av kennelens valpekull, og da med døtrene til Py og Mega:  hhv Stella, Indi og Alfa. Hans etterkommere er veldig lovende og bl.a. Ac, Miu og Tino er hans avkom og Saga er hans barnebarn.

Ted får gode kritikker fra prøver og han har nettopp den stilen i søket sitt som alle ønsker seg. Han er en hardtgående og intens jakthund.

Flere bilder av Ted finner du her.

Teds stamtavle i bildeformat.JPG
IMG_5731.JPG
IMG_5818.JPG
IMG_5817.JPG
IMG_5781.JPG
IMG_5771.JPG
IMG_5728.JPG
IMG_5828.JPG
Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)