Kattene og andre dyr

Kattene ville ha en side de også, så her kommer det bilder av dem. Jeg har hatt mange katter, helt fra jeg var 3 år.

Katitzi har vel vært den meste spesielle. Hun ble funnet i et bilvrak, knapt en uke gammel. Jeg flasket henne opp og hun bodde sammen med meg og engelsk setteren Marius. Hun var en ypperlig vaktkatt og forsvarte både Marius og meg. Til gjengjeld forsvarte vi også henne. Vi tre dro på telttur i Femundsmarka, jobbet på seter, tok Fløybanen i Bergen og var på mange skogsturer. Hun var fornøyd, så lenge hun fikk være med meg.

Alex fant vi på den hvite stripa på E6, enten påkjørt eller kastet ut av en bil. Han levde, så vi stoppet. Det viste seg å være mer liv i han enn først antatt, så han ble satt i et hundebur og fraktet til Veterinærhøyskolen. Hjernerystelse og fire brudd i kjeven, men ellers OK. Det var noe spesielt ved han, så beskjeden var: "Lapp han sammen, jeg betaler". Alex fikk mange gode år, men dessverre endte hans dager som så mange andre katter, påkjørt rett utenfor her vi bor. Heldigvis fant vi han, ellers hadde jeg vel lett etter han ennå. Nå ligger han begravet nede i hagen.

Frank ble født på en gård i nærheten, men han ble ikke mer enn tre år. En kveld kom han ikke når jeg ropte og etter en ukes leting fant jeg han død. Nå ligger han begravet sammen med Alex.

I dag har vi katten Viggo og han er født i Askim hos min svigerinne.

Vi har hatt mange rapphøns, men dessverre ingen for øyeblikket. Vi huser duer for Nannestad jeger og fisk.

Vi har en kanin som dukket opp rundt garasjen helt uventet. Etter et par dager fikk jeg tak i ham. Han var da klar for å bli fanget etter å ha spurtet fra kattene. Han var helt våt og kald. Han flyttet inn sammen med rapphønene, men har nå enebolig og god plass. Han vil nok gjerne ha selskap, men han er ukastrert så det er litt upraktisk å få en kaninvenn. Nå er han kastrert og til våren skal ha få selskap. Han er nok passe ensom uten fuglene. Han har bodd inne i vinter og han har ikke sett så mye til hundene heller i vinter.

Snøhvit og Pinky var to ullgriser, som flyttet inn i 2013. De gikk godt sammen med hundene og tok sin plass i flokken. Dessverre døde begge grisene og de ligger begravet ved siden av kattene. Grisehuset står tomt innitl videre.

Vinteren 2014/15 huser vi en due, som noen fant mager og ikke flyvedyktig. Til våren flytter den ut og vi håper at den da kan fly. Den er nå fet og fin.

Viggo 2.JPG

Viggo

Viggo 6.JPG

Viggo

Frank 1.JPG

Frank

Frank 2.JPG

Frank

IMG_3068.JPG
IMG_3071.JPG
IMG_3081.JPG
IMG_3090.JPG
IMG_3093.JPG
IMG_3098.JPG
IMG_7071.JPG

Viggo og Alex

IMG_2803.JPG

Alex

IMG_6881.JPG

Pink Lady, alias Pinky

IMG_6894.JPG

Snøhvit

IMG_2807.JPG
IMG_3121.JPG

Kyllinger

IMG_3127.JPG
IMG_3136.JPG
IMG_2812.JPG
Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)