Hund fra Kennel Ometyst?

Ometyst's Ran poserer som Vinmonopolets ID-hund Tutta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennelens hunder er sosiale, aktive og viser talent for søk etter mennesker, ting, lukter og fugl. De kan trenes til det meste; jakthund, søkshund, brukshund og redningshund. De trives med å trene lydighet og det er spretne hunder, så agility liker de også.

Jeg ønsker aktive hjem for mine valper. En springer er en søkshund og de lever for å søke. Et liv uten å få søksoppgaver, tror jeg blir et fattig liv for mine valper. 

Det er mange søksoppgaver en kan engasjere hunden sin med og det er givende for både hund og eier. 

Valpekull

Vi startet opp med ett kull i året, men fra 2015 planlegger vi to til tre kull i året. De fleste kull vil bli født i løpet første halvår, evt på slutten av året. Jeg ønsker ikke valper på høsten. 

 

Iliadens Mega og Bivråkens Dali. Kennelens eldste hunder

 

 

 

 

 

 

 

Faste ukentlige treninger

For de som har anledning møtes vi en kveld i uka for trening eller sosialisering. 

Vi går spor, trener på jaktsøksmomenter, feltsøk, lydighet og ellers det som måtte være av interesse.

 

Kenneltreff

Helga 3.-6. juli 2014 holdt vi kenneltreff. Alle valpene fra siste kull kom og det kom også hunder fra tidligere kull. 

I 2015 ble det dessverre aldri noe kenneltreff. Det ble for hektisk, med valper, trening mm og jeg rakk aldri å organisere det. Til gjengjeldt blir det en tipp topp samling i 2016. Bedre enn dette kan det ikke bli.

21.-24.4.2016 blir det tredagers kennelsamling med tre meget dyktige instruktører fra "A-laget": Siv Svendsen, Peder Z. Christiansen og Kristoffer Modell. Alle tre utgjør CATCH-pro-teamet. Samlingen holdes da også i Catch sine lokaler i Hønefoss og vi bor på stedet. Det blir enkelt, men desto hyggeligere med foredrag, grilling og sosialt samvær, i tillegg til trening på dagtid.