Thomassens hundepensjonat og treningssenter, Østre Hafstad i Nannestad

Thomassens hundepensjonat og treningssenter tilbyr oppstalling, trening, stell og pleie etter behov. Priser finner du her.

Østre Hafstad

Hafstad Østre er et lite småbruk beliggende på Nannestad. 

I dag dyrkes det kun beitegress på eiendommen og den brukes hovedsakelig til hundetrening og hundelufting. Eiendommen er et eldorado for hund og både gjestehunder og egne hunder trives godt her.

 

Thomassens hundepensjonat og treningssenter

Thomassens hundepensjonat og treningssenter tilbyr oppstalling, trening, stell og pleie etter behov. De tre hyblene er store og to er med direkte utgang til 3x3m til hellelagt uteplass og en med tilgang til separat utebur. Hundene går, på omgang, fritt på inngjerdet eiendom alene eller sammen med andre hunder hvis det er mulig. 

Hele eiendommen er omkranset av et 2 meter høyt gjerde og her løper de fritt 3 til 5 ganger per dag.

Bedriften har som mål at alle hunder skal trives og at de ikke skal frykte et nytt opphold. Vi tilpasser oss gjestene og har en vennlig tilnærming. Noen hunder trives bedre hvis de har med seg egne tepper, slik at de har en kjent lukt å forholde seg til. Hundene fores gjerne med medbrakt mat.

Trening og opplæring av hunder foregår med positive treningsmetoder og vi bruker godbiter og/eller lek som belønning.  Treningssenteret har lang erfaring med trening mot ulike mål: redningshund, søkshund, brukshund, jakthund og lydighet.

Eiendommen innbyr til mye grunnleggende trening: f.eks. jakttrening, feltsøk, dirigering,  innendørs og utendørs søksøvelser, spesialsøk, momenter i lydighet og ikke minst innkalling.

I vårt nybygg har vi innredet et hundepensjonat godkjent av Mattilsynet og kommunen.

Pensjonatet består at tre store hundehybler, to med direkte utgang til hellelagt uteplass og et med eget utebur. Hundene luftes i bånd eller løper løse på eiendommen som er omkranset av et to meters høyt gjerde. Hvis de trives med det kan de løpe sammen med noen av våre hunder.

Vi møter hundene med en vennlig tilnærming og vårt mål er at alle skal trives og ikke være redd for å komme tilbake. Så langt har alle funnet roen og har hatt et godt opphold, mens de venter på å bli hentet igjen. De som har kommet tilbake for et nytt opphold kommer heldigvis logrende.

Kennelen vender mot hovedhusets bakside, så vi har oppsyn med gjestene hele tiden. Gjestene har også oppsyn med oss og det tror jeg de trives med.

Hundehybel