Thomassens hundepensjonat og treningssenter, Østre Hafstad i Nannestad

Østre Hafstad er et lite småbruk beliggende på Nannestad. 

I dag dyrkes det kun beitegress på eiendommen og den brukes hovedsakelig til hundetrening og hundelufting. Eiendommen er et eldorado for hund og både gjestehunder og egne hunder trives godt her.

Thomassens hundepensjonat og treningssenter tilbyr oppstalling, trening, stell og pleie etter behov. Priser finner du her.

Thomassens hundepensjonat 

Hundepensjonat  tilbyr oppstalling for kortere eller lengre tid.

Det er to avdelinger med gjennomgang til hverandre, slik at alle har kontakt med det som skjer i løpet av dagen.

Det er tre hyblene i hvert rom, og da totalt seks. Kennelens egne hunder benytter også hyblene, men det frigjøres plass til gjester ved behov.

Hundene går løse på inngjerdet eiendom, alene eller sammen med andre hunder om mulig. 

Hele eiendommen er omkranset av et 2 meter høyt gjerde og her løper de fritt 3 til 5 ganger per dag.

Det er en fordel at de kommer relativt greit på innkalling og at de ikke er aggressive mot andre hunder. 

Noen hunder trives bedre hvis de har med seg egne tepper, slik at de har en kjent lukt å forholde seg til. Hundene fores gjerne med medbrakt mat, ellers får de det våre egne hunder får.

Vi møter hundene med en vennlig tilnærming og vårt mål er at alle skal trives og ikke være redd for å komme tilbake. Så langt har alle funnet roen og har hatt et godt opphold, mens de venter på å bli hentet igjen. De som har kommet tilbake for et nytt opphold kommer heldigvis logrende.

Kennelen vender mot hovedhusets bakside, så vi har oppsyn med gjestene hele tiden. Gjestene har også oppsyn med oss og det tror jeg de trives med.

Treningssenter

Trening og opplæring av hunder foregår med positive treningsmetoder og vi bruker godbiter og/eller lek som belønning.  Treningssenteret har lang erfaring med trening mot ulike mål: redningshund, søkshund, brukshund, jakthund og lydighet.

Eiendommen innbyr til mye grunnleggende trening: f.eks. jakttrening, feltsøk, dirigering,  innendørs og utendørs søksøvelser, spesialsøk, momenter i lydighet og ikke minst innkalling.