Alle kurs er nå tilgjengelig her:

https://kurs.kennelometyst.no/

 

 

Dali i full fart tilbake med en dummy. Sted: Altevann

Torun på kurs med Dali

Dali og jeg på kurs med David Lissed som instruktør. 

Kennel Ometyst har nå en bookingnettside for utlysning og bestilling av kurs. 

 

Det har vært mye administrasjon i forbindelse med avholdelse av kurs, så nå er alt flyttet til en bookingnettside, slik at det meste går automatisk. 

Jeg håper dere blir fornøyd med dette.

 

Litt om meg: Jeg har lang erfaring med jakttrening og jaktprøver med working springer spaniel. Jeg har startet på prøver i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Jeg er oppdretter av working springer spaniel og jaktlabrador. Jeg har en norsk og svensk jaktchampion og med andre plass i NM to ganger og årets jakthund 2017 og 2019. En annen er nå norsk jaktchampion og han ble nr 5 på NM med diplom og årets jakthund 2020. En tredje er premiert i Danmark to ganger. Flere av mine hunder har startet i åpen klasse og flere med premiering. Jeg har startet rundt 20 hunder på jaktanleggsprøve og vannapportprøver og de aller fleste har bestått. Jeg har også lang erfaring med brukshundtrening og spesialsøk. Jeg har trent hunder i redningstjenesten i mange år, selv om det nå begynner å bli lenge siden.

Torun trener sine labradorer til retrieverjakt og har nå seks hunder hun trener og en pensjonist. Tre har oppnådd 1BK, en 2 BK og en annen 3BK og syv har bestått kvalifiseringsprøven.

All deltakelse foregår på eget ansvar. Thomassens Treningssenter er ikke ansvarlig for evt. skader eller uhell som måtte forekomme.